Marlon Kiekebosch About
marlon kiekebosch - interieuradvies

“Als ik zie dat iemand blij is met mijn ontwerp en dat het de verwachtingen overtreft, dan word ik daar heel gelukkig van.”

Marlon Kiekebosch interieuradvies

Marlon @Home

Voor mij is thuis mijn appartement in Amsterdam, waar ik woon met mijn vriend. Het huis is compact, maar het heeft prachtige, grote ramen die zorgen voor veel licht. Mijn favoriete plek in huis is de grote eettafel, waar we graag zitten met vrienden. Ondanks de beperkte ruimte, lukte het door een goede indeling toch om deze woonwens in ons interieur te passen. Dat is ook precies wat ik in mijn werk de leukste uitdaging vind: uitzoeken wat belangrijk is voor jou en dat vertalen in een persoonlijk ontwerp dat goed past en moeiteloos voelt

Inspiratie
Ik vind inspiratie voor mijn ontwerpen op verschillende plekken, zoals in mijn woonplaats Amsterdam. Er zijn hier veel leuke winkels voor meubels en originele accessoires. Daarnaast haal ik veel ideeën uit woonmagazines, Pinterest en van beurzen. Verder maak ik graag bijzondere reizen, zoals naar Namibie en Botswana, waar we met een tent op het dak van de auto de landen doorkruisten. Ook maakten we backpack reizen door onder andere Mexico, Panamá en Cuba. Achteraf maak ik dan een fotoboek met grote foto’s. Ik ben altijd op zoek naar inspirerende, mooie beelden, objecten en ideeën om te gebruiken in mijn werk.

Marlon Kiekebosch interieuradvies

Aan de slag!

Wil je weten hoe ik werk en wat mijn tarieven zijn? Kijk dan op de werkwijze & Tarvieven-pagina. Je kan ook altijd direct contact opnemen met vragen. Bel of mail gerust, of stuur een app-je. 

Laten we er wat moois van maken!

Marlon