Interieuradvies vrijstaande woning Drunen

Interieuradvies vrijstaande woning Drunen

Interieuradvies vrijstaande woning Drunen
Interieuradvies Vrijstaande woning Drunen
Interieuradvies Vrijstaande woning Drunen

Interieuradvies vrijstaande woning Drunen

Voor dit familiehuis in Drunen mocht ik een totaalplan voor de woonkamer maken. De bewoners wilden graag een praktisch ingedeelde woning met veel kleur en een vrolijke en warme uitstraling.

Ik adviseerde de houtkachel te verplaatsen zodat de doorgang naar de zithoek ruimer werd en er zowel vanaf de zithoek als eethoek van de houtkachel genoten kan worden. Ik heb moderne elementen gecombineerd met oude vintage meubels voor een frisse en warme sfeer. Naast advies over de meubels gaf ik advies over de kleuren, verlichting en raambekleding en dacht ik mee over de verdere afstyling van de keuken. Ik ben, net als de bewoners, enorm benieuwd naar het eindresultaat.