bovenetage
Marlon Kiekebosch interieuradvies

“We hadden voor onze badkamer best een goed idee van wat we wilden. Het probleem was alleen dat we op een gegeven moment niet verder kwamen met onze ideeën en voorbeeldfoto’s. Hoe maken we van al die losse elementen, zoals het sanitair, tegels, stucwerk en accessoires een geheel? Welke muren moeten we betegelen en welke muren moeten worden gestuct? En hoe komt dat er dan precies uit te zien? Toen Marlon haar plan presenteerde bleek het een schot in de roos: het was precies wat we in gedachten hadden! Verrassend was ook dat het ontwerp qua tegels en stucen toch anders (beter) was dan wat we zelf bedacht hadden. We zijn er heel blij mee!”

Ronald & Simone

interieuradvies badkamer Utrecht ligbad
interieuradvies badkamer Utrecht

Interieuradvies bovenetage nieuwbouw woning Utrecht

Zo leuk! Na het maken van een interieurplan voor de begane grond, werd ik gevraagd ook een plan te maken voor de bovenetage. De woonwensen waren een slaapkamer met werkplek en badkamer met ligbad in dezelfde stijl als de begane grond.

Ik bepaalde de indeling waarbij ik adviseerde de werkplek middels een muurtje deels af te scheiden van de rest van de slaapkamer. Ik ontwierp de maatwerk meubelen en maakte een ontwerp voor de badkamer. De combinatie van frisse kleuren, en verschillende natuurlijke materialen, geeft het interieur een frisse maar ook warme uitstraling.