Moderne zithoek
moderne zithoek beige

Het is Marlon gelukt om onze droomwoning te ontwerpen! En eigenlijk nog beter en mooier dan wij ooit hadden durven dromen!

 

Met Marlon was het heel prettig samenwerken aan de plannen van ons droomhuis! Marlon neemt alle tijd om eerst alle wensen en voorkeuren aan te horen en in zich op te nemen. Wij wisten wel welke stijl en kleuren wij mooi vonden maar hoe maak je hier nou een geheel van? Marlon heeft met al onze wensen, en veel eigen ideeën waar wij nooit op waren gekomen, een woonkamer en woonkeuken gecreëerd die mooi, praktisch, sfeervol en helemaal naar onze smaak zijn.

 

De communicatie met Marlon verliep fijn en transparant. Ze was heel duidelijk en open.

Wij zouden Marlon altijd van harte aanraden o.a. vanwege haar creativiteit, haar out of the box denken, professionaliteit en kundigheid!”

 

Laura & Gaspar uit Lelystad

moderne leeshoek
zwarte keuken

Interieuradvies nieuwbouw woning Lelystad

Het leukste van interieurplannen maken voor nieuwbouwwoningen, is voor mij dat je daarmee voor het eerst beeld kan geven hoe de nieuwe woning er uit komt te zien. Het presenteren van een interieurplan voor nieuwbouwwoningen is daarom altijd een extra feestje! 

 

Zo ook voor dit nieuwbouwproject. De wens was een prettige en ruimtelijke indeling, veel zwart en een chique maar ook sfeervolle uitstraling. Ik zocht naar een passende indeling van de woonruimte, combineerde verschillende klassieke en moderne elementen en wat betreft kleur zocht ik een goede balans tussen zwart en ook wat lichtere warme tinten en materialen.