Interieuradvies vrijstaande woning Lelystad
Interieuradvies vrijstaande woning Lelystad
Interieuradvies vrijstaande woning Lelystad

“Afgelopen jaar hebben wij een nieuwe woning gekocht. De indeling en kleurstelling van de vorige bewoners paste niet bij ons, maar wij hadden ook geen idee hoe we deze ruimten aan onze wensen konden laten voldoen.

Vandaar dat we Marlon hebben gevraagd om voor de benedenverdieping (woonkamer, keuken en kantoor) een ontwerp te maken. Na enkele sessies had Marlon een duidelijk beeld van onze voorkeuren en wensen m.b.t. indeling en kleuren en het feit dat we bij onze zithoek graag een speelruimte voor de kinderen wilden betrekken. Verder was het onze wens om het kantoor op de benedenverdieping verder af te scheiden van de woonruimte.

 

Marlon heeft hier op gebaseerd een prachtig ontwerp gemaakt dat precies aansloot bij onze wensen, met praktische oplossingen zoals het doortrekken van een muur om zo een speelruimte voor de kinderen te creëren.

Al met al zijn wij zeer tevreden met de uitkomst en het ontwerp, wij zouden zelf nooit op de indeling, kleuren en oplossingen gekomen zijn zoals aangedragen door Marlon.

 

Het proces was duidelijk en de omgang zeer prettig, Marlon is een zeer kundig interieur ontwerpster die in staat is om in enkele sessies met een ontwerp te komen dat precies aansloot bij onze wensen.”

 

Petra & Jeroen

Interieuradvies vrijstaande woning Lelystad

Interieuradvies vrijstaande woning Lelystad

Voor deze vrijstaande woning in Lelystad mocht ik een totaalplan maken voor de gehele benedenverdieping. De bewoners waren opzoek naar een rustige en ruimtelijke sfeer en een praktische indeling van de woning met een aparte werkplek en een speelhoek met voldoende kastruimte voor het opbergen van speelgoed.


Door de zithoek centraal in de ruimte te plaatsen, ontstond meteen een ruimtelijk effect. Daarnaast adviseerde ik het muurtje in de zithoek iets door te trekken zodat daarachter kastruimte voor het opbergen van speelgoed ontstond. De keuken en eetkamertafel verbinden de woonkamer met de werkplek die middels ensuite deuren af te sluiten is.