Interieur advies vrijstaande woning Roden warme stijlvolle zithoek
Schuif mij
Interieur advies vrijstaande woning Roden Interieur advies vrijstaande woning Roden
Schuif mij
Interieur advies vrijstaande woning Roden gezellige eethoek
Schuif mij

“Marlon heeft een plan gemaakt voor de benedenverdieping van ons nieuwe huis. De keuken was erg kil en de woonkamer donker en gedateerd. We wilden graag meer licht  en een warme uitstraling. Ook wilden we voldoende opbergruimte, de televisie uit het zicht en een speelhoekje voor de kinderen.

 

Marlon werkt gestructureerd en met een duidelijk plan van aanpak. Ze luistert echt naar je wensen. Na een aantal gesprekken gaat ze aan de slag. Ze is erg creatief en komt met originele ideeën.  Regelmatig  neemt ze contact op om te overleggen. Bijvoorbeeld over een op maat gemaakte televisiekast. Door het in 3D uitgevoerde plan kun je al precies zien hoe het wordt. Dat is echt heel fijn! Wij waren bij de eerste presentatie al helemaal weg van het ontwerp. In overleg hebben we nog een paar kleine dingetjes veranderd/toegevoegd.

 

Vervolgens konden we aan de slag. De spullen bestellen via de specificeerde shoppinglist, de verfnummers mee naar de winkel. Je hoeft nergens meer over na te denken en weet al dat het er prachtig uit gaat zien. Dat vonden wij superfijn! Marlon heeft alles tot in de puntjes uitgewerkt, van indeling tot accessoires. Als je nog vragen hebt of ergens tegenaan loopt dan is Marlon altijd bereid om met je mee te denken.

 

Nu genieten wij van ons prachtige huis zoals wij het voor ogen hadden. Het heeft precies de warme, gezellige uitstraling die wij zo graag wilden en de indeling werkt voor ons en de kinderen. Wij zouden Marlon zeker aanbevelen als interieurstylist. Marlon is heel prettig om mee te werken en ze levert fantastisch werk!

 

Bart & Fenneke uit Roden

before keuken Roden Groene keuken
Schuif mij

Vrijstaande woning Roden

Voor deze nieuw aangekochte woning in Drenthe maakte ik een volledig ontwerp voor de zithoek, eethoek, keuken en hal. De wens van Bart en Fenneke was een prettige indeling en een gezellige en warme sfeer in een klassieke en landelijke stijl. Belangrijk was dat de woning licht zou blijven maar daarbij wilden zij wel graag kleur in de woning terugzien.

 

Wat betreft kleur koos ik voor groen gecombineerd met beige zodat de woning fris en licht blijft maar ook meteen veel warmte uitstraalt. Middels kleur en een koof om de afzuigkap betrok ik de moderne keuken meer bij de rest van de woning. De eettafel plaatste ik iets meer de woonruimte in en de zithoek kreeg een mooie ronde fauteuil waardoor de zithoek een meer open uitstraling krijgt.