Marlon Kiekebosch interieuradvies
Marlon Kiekebosch interieuradvies
Marlon Kiekebosch interieuradvies

“Marlon heeft ons geholpen bij het inrichten van ons nieuwe huis. Wij zochten hulp bij de kleuren op de muren en wilden de nieuwe meubels optijd bestellen zodat we zo snel mogelijk het uiteindelijke resultaat konden zien. Ik ben vrij ongeduldig en wilde er geen eindeloos project van maken. Marlon heeft ons hiermee heel goed geholpen. Zij heeft goed naar onze wensen geluisterd en op basis van een aantal voorbeeldfoto’s, die wij lieten zien, had Marlon snel door waar wij naar opzoek waren. Dit heeft ze erg goed samengebracht in haar ontwerp. Haar 3D fotos gaven een super duidelijk gevoel van de maten van de meubels in de kamer, de sfeer van verschillende kleuren en de combinatie van alles bij elkaar. Op basis van haar ontwerp hebben er een aantal van onze eerdere keuzes aangepast, waar we nu heel blij mee zijn. Wij kunnen Marlon van harte aanbevelen en zullen haar expertise zeker weer bij een volgend project betrekken.”

 

Niels & Ina

Marlon Kiekebosch interieuradvies

Interieuradvies woning Maarssen

Voor deze prachtige woning in Maarssen mocht ik een totaalplan maken. De bewoners houden van een modern en ruimtelijk interieur, niet teveel accessoires, gebruik van grijs- en blauwtinten en contrast tussen zwart en wit. De woonwens was een fijne indeling, eenheid in de woning en een warme uitstraling.

Ik gaf advies over de indeling, meubels, verlichting en afstyling van de keuken. Voor contrast tussen zwart en wit adviseerde ik zwarte deuren, kozijnen en plinten. De blauwtinten liet ik overal in de woning subtiel terugkomen. Deze combinatie gaf samen met de cognac kleurige bank en eetkamerstoelen, de gewenste warme uitstraling aan de woning.