kleurrijke moderne zithoek
Grote eettafel met fotowand

“Het is nogal een stap, vond ik, om de volledige inrichting van ons huis over te laten aan iemand die we niet kennen.

 

Het traject van verkennen, inventariseren, vertalen en het nieuwe ontwerp is super fijn verlopen. Marlon luistert goed, geeft haar mening zonder sturend te zijn en heeft ervoor gezorgd dat de smaken en meningen van mij en mijn man eindelijk passend terug te zien waren in 1 plan. 

 

Ook toen het plan klaar was en we nog vragen en beslissingen moesten nemen over type stoffen en kleuren was Marlon gemotiveerd om ook deze laatste stappen goed af te ronden. Dat is heel fijn, dat je het gevoel hebt dat zij ook echt wil dat je uiteindelijk bereikt wat je wilde: een samenhangend interieur waar wij ons allemaal thuis voelen.”

 

Jeltsje uit Lelystad

Interieur advies twee onder een kap woning Lelystad
Leeshoek blauw bordeaux

Woonkamer Lelystad

Voor deze prachtige twee onder een kap woning woning in Lelystad maakte ik dit interieurplan. De wens van de bewoners was een concreet plan voor een samenhangend maar ook praktisch interieur waarin iedereen zich thuis voelt. Wat betreft kleur geen donkere of zware kleuren en gebruik van natuurlijke materialen.

 

Ik gaf advies over de indeling waarbij de tv aan een andere wand kwam te hangen zodat de zithoek een wat meer afgesloten en daarmee intiemer zitgedeelte werd. Ik koos voor een frisse basis met koele tinten voor de wanden. Hiermee komt de kleur blauw uit de bestaande keuken ook meteen terug in de rest van de woning. Dit combineerde ik met warme kleuren en materialen zoals hout en wollenstoffen. De statement kleuren die daarnaast subtiel in de woning terugkomen maken de woning helemaal af!