interieuradvies prijzen
interieuradvies prijzen
interieuradvies prijzen

Yes! We gaan aan de slag voor jouw droominterieur! Wat kan je verwachten als je interieuradvies krijgt van mij?

Het belangrijkste in je interieur ben jij!

Wanneer je bij mij komt staat jouw woonwens, of woonvraag altijd centraal. Daarom neem ik uitgebreid de tijd voor een intake. Doel van de intake is dat ik weet wat belangrijk is voor jou en hoe de ruimte gebruikt wordt. Ook krijg ik dan een beeld van jouw of jullie stijl. Vervolgens komen bij mij de ideeën, waarmee ik aan de slag ga voor je.

Welk interieuradvies pakket past bij jou?

Je kan bij mij kiezen uit drie verschillende pakketten. Het meest gekozen pakket is het Totaalpakket. Dit is een tot in de puntjes verzorgd advies, voor een persoonlijk en echt mooi interieur. Met dit interieurplan ben je volledig ontzorgd. Wil je niet een Totaalplan, maar wil je wel advies over één of meerdere woonvragen, dan kan je ook kiezen voor het Interieuradvies Mini Pakket. Dit pakket is handig als je een krapper budget hebt, of als je enkel op zoek bent naar een prettig zetje in de juiste interieurdesign richting. Past zowel het Totaalplan, als het Interieuradvies Mini Pakket niet bij je wensen, dan kan je ook een Maatwerk Pakket aanvragen.

interieuradvies

Totaalpakket

Wat krijg je?

Een inspirerend en persoonlijk interieurplan, inclusief:

  • 3 contactmomenten bij jou thuis, of digitaal
  • Plattegrond
  • Bovenaanzichten
  • Professionele 3D visualisaties
  • Verlichtingsplan
  • Voorstel meubels en accessoires
  • Kleur en materiaaladvies

Wat kost het?

V.A. €2100,-
Dit is een prijsindicatie voor een woonkamer. Voor advies over een andere ruimte, neem vooral contact op.

*Buiten Amsterdam breng ik een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer in rekening.

interieuradvies
interieuradvies

Minipakket

Wat krijg je?
Persoonlijk advies van een interieurontwerpster:
  • Een door mij voorbereid adviesgesprek van maximaal 2 uur bij jou thuis.
  • Samenvatting van ons gesprek per mail, inclusief eventuele referentiebeelden.

Wat kost het?

€450,-
*Buiten Amsterdam breng ik een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer in rekening.

interieuradvies
interieuradvies

Maatwerk

Wil je wel interieuradvies, maar past je wens niet in het Totaal- pakket, of het Interieuradvies Mini Pakket? Geen probleem. Neem dan vooral contact op voor de mogelijkheden.

"Marlon heeft ons geholpen bij het inrichten van ons nieuwe huis. Wij zochten hulp bij de kleuren op de muren en wilden de nieuwe meubels optijd bestellen zodat we zo snel mogelijk het uiteindelijke resultaat konden zien. Ik ben vrij ongeduldig en wilde er geen eindeloos project van maken. Marlon heeft ons hiermee heel goed geholpen. Zij heeft goed naar onze wensen geluisterd en op basis van een aantal voorbeeldfoto’s, die wij lieten zien, had Marlon snel door waar wij naar opzoek waren. Dit heeft ze erg goed samengebracht in haar ontwerp. Haar 3D fotos gaven een super duidelijk gevoel van de maten van de meubels in de kamer, de sfeer van verschillende kleuren en de combinatie van alles bij elkaar. Op basis van haar ontwerp hebben er een aantal van onze eerdere keuzes aangepast, waar we nu heel blij mee zijn. Wij kunnen Marlon van harte aanbevelen en zullen haar expertise zeker weer bij een volgend project betrekken."

Niels en Ina uit Maarssen

"Afgelopen jaar hebben wij een nieuwe woning gekocht. De indeling en kleurstelling van de vorige bewoners paste niet bij ons, maar wij hadden ook geen idee hoe we deze ruimten aan onze wensen konden laten voldoen. Vandaar dat we Marlon hebben gevraagd om voor de benedenverdieping (woonkamer, keuken en kantoor) een ontwerp te maken. Na enkele sessies had Marlon een duidelijk beeld van onze voorkeuren en wensen m.b.t. indeling en kleuren en het feit dat we bij onze zithoek graag een speelruimte voor de kinderen wilden betrekken. Verder was het onze wens om het kantoor op de benedenverdieping verder af te scheiden van de woonruimte. Marlon heeft hier op gebaseerd een prachtig ontwerp gemaakt dat precies aansloot bij onze wensen, met praktische oplossingen zoals het doortrekken van een muur om zo een speelruimte voor de kinderen te creëren. Al met al zijn wij zeer tevreden met de uitkomst en het ontwerp, wij zouden zelf nooit op de indeling, kleuren en oplossingen gekomen zijn zoals aangedragen door Marlon. Het proces was duidelijk en de omgang zeer prettig, Marlon is een zeer kundig interieur ontwerpster die in staat is om in enkele sessies met een ontwerp te komen dat precies aansloot bij onze wensen."

Petra en Jeroen uit Lelystad

"We hadden voor onze badkamer best een goed idee van wat we wilden. Het probleem was alleen dat we op een gegeven moment niet verder kwamen met onze ideeën en voorbeeldfoto's. Hoe maken we van al die losse elementen, zoals het sanitair, tegels, stucwerk en accessoires een geheel? Welke muren moeten we betegelen en welke muren moeten worden gestuct? En hoe komt dat er dan precies uit te zien? Toen Marlon haar plan presenteerde bleek het een schot in de roos: het was precies wat we in gedachten hadden! Verrassend was ook dat het ontwerp qua tegels en stucen toch anders (beter) was dan wat we zelf bedacht hadden. We zijn er heel blij mee!"

Ronald en Simone uit Utrecht

"Marlon dacht goed mee over onze wensen en dat vonden we heel fijn. Vooral de geadviseerde kleuren in de kamer vonden we heel vernieuwend. Het was fijn om bij het plan ook een voorstel voor de verschillende spullen te ontvangen zodat we alles gemakkelijk konden kopen. Ook na afloop kregen we nog tips over spullen die misschien ook nog leuk bij de sfeer pasten. Het eindresultaat was nog beter dan verwacht en de kamer is heel mooi geworden."

Teun & Regien uit Lelystad

"Vanaf het eerste contact, zijn de ervaringen positief te noemen. Vriendelijk, goed meedenkend, vrijheid voor eigen (speciale) wensen en er zijn goede afspraken met Marlon te maken. Vakkundig advies! Zowel over de communicatie als over de materialen zijn we zeer tevreden. We zullen Marlon ook zeker aanraden bij anderen.”

Ruud, Mark, André

All4Techniek, Diemen

“Marlon heeft een plan gemaakt voor de benedenverdieping van ons nieuwe huis. De keuken was erg kil en de woonkamer donker en gedateerd. We wilden graag meer licht en een warme uitstraling. Ook wilden we voldoende opbergruimte, de televisie uit het zicht en een speelhoekje voor de kinderen. Marlon werkt gestructureerd en met een duidelijk plan van aanpak. Ze luistert echt naar je wensen. Na een aantal gesprekken gaat ze aan de slag. Ze is erg creatief en komt met originele ideeën. Regelmatig neemt ze contact op om te overleggen. Bijvoorbeeld over een op maat gemaakte televisiekast. Door het in 3D uitgevoerde plan kun je al precies zien hoe het wordt. Dat is echt heel fijn! Wij waren bij de eerste presentatie al helemaal weg van het ontwerp. In overleg hebben we nog een paar kleine dingetjes veranderd/toegevoegd. Vervolgens konden we aan de slag. De spullen bestellen via de specificeerde shoppinglist, de verfnummers mee naar de winkel. Je hoeft nergens meer over na te denken en weet al dat het er prachtig uit gaat zien. Dat vonden wij superfijn! Marlon heeft alles tot in de puntjes uitgewerkt, van indeling tot accessoires. Als je nog vragen hebt of ergens tegenaan loopt dan is Marlon altijd bereid om met je mee te denken. Nu genieten wij van ons prachtige huis zoals wij het voor ogen hadden. Het heeft precies de warme, gezellige uitstraling die wij zo graag wilden en de indeling werkt voor ons en de kinderen. Wij zouden Marlon zeker aanbevelen als interieurstylist. Marlon is heel prettig om mee te werken en ze levert fantastisch werk!“

Bart & Fenneke uit Roden

“Het is nogal een stap, vond ik, om de volledige inrichting van ons huis over te laten aan iemand die we niet kennen. Het traject van verkennen, inventariseren, vertalen en het nieuwe ontwerp is super fijn verlopen. Marlon luistert goed, geeft haar mening zonder sturend te zijn en heeft ervoor gezorgd dat de smaken en meningen van mij en mijn man eindelijk passend terug te zien waren in 1 plan. Ook toen het plan klaar was en we nog vragen en beslissingen moesten nemen over type stoffen en kleuren was Marlon gemotiveerd om ook deze laatste stappen goed af te ronden. Dat is heel fijn, dat je het gevoel hebt dat zij ook echt wil dat je uiteindelijk bereikt wat je wilde: een samenhangend interieur waar wij ons allemaal thuis voelen.”

Jeltsje uit Lelystad

“Het is Marlon gelukt om onze droomwoning te ontwerpen! En eigenlijk nog beter en mooier dan wij ooit hadden durven dromen! Met Marlon was het heel prettig samenwerken aan de plannen van ons droomhuis! Marlon neemt alle tijd om eerst alle wensen en voorkeuren aan te horen en in zich op te nemen. Wij wisten wel welke stijl en kleuren wij mooi vonden maar hoe maak je hier nou een geheel van? Marlon heeft met al onze wensen, en veel eigen ideeën waar wij nooit op waren gekomen, een woonkamer en woonkeuken gecreëerd die mooi, praktisch, sfeervol en helemaal naar onze smaak zijn. De communicatie met Marlon verliep fijn en transparant. Ze was heel duidelijk en open. Wij zouden Marlon altijd van harte aanraden o.a. vanwege haar creativiteit, haar out of the box denken, professionaliteit en kundigheid!”

Laura en Gaspar uit Lelystad

prijzen interieuradvies

Werkgebied Amsterdam en verder
Ik woon en werk vanuit Amsterdam. Mijn werkgebied is wat breder, namelijk Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Twijfel je of ik toch niet ook bij jou kan komen? Neem dan vooral contact op, dan zoeken we samen naar de mogelijkheden. Sowieso kan ik natuurlijk altijd digitaal advies geven.